Serija Vreme zla! Glavnu ulogu tumači Goran Bogdan!

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2020, 10:27

Serija Vreme zla! Glavnu ulogu tumači Goran Bogdan!

Serija "Vreme zla" počela je da se snima juče u Beogradu, a jednu od glavnih uloga tumači Goran Bogdan. Pored Bogdana u seriji će se pojaviti sam krem srpskog glumišta, predvođen Žarkom Lauševićem koji će tumačiti Vukašina Katića.

Hrvatski glumac postao je omiljen domaćoj publici zbog lika Mustafe Golubića u serijii "Senke nad Balkanom", i izjave o distribuciji u Hrvatskoj koja je podigla veliku prašinu, a u seriji koja se radi po romanu Dobrice Ćosića, igra Bogdana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Dragovića.

Glumac poreklom iz Širokog Brijega ostvario je nekoliko zapaženih pojavljivanja u našoj kinematografiji pa ga možemo smatrati domaćim. Nedavno smo ga gledali i u sjajnoj glavnoj ulozi u filmu "Otac" Srdana Glubovića, dok se njegovim najvećim internacionalnim uspehom smatra učešće u trećoj sezoni hit serije "Fargo".

Pored Bogdana u seriji "Vreme zla" pojaviće se sam krem srpskog glumišta, predvođen Žarkom Lauševićem koji će tumačiti Vukašina Katića.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.