Serija Ubice mog oca deseta epizoda: Baron se sveti zbog hapšenja!

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Ubice mog oca deseta epizoda: Baron se sveti zbog hapšenja!

Druga sezona serije "Ubice mog oca", koja se svakog ponedeljka, emituje na TOP kanalu, bavi se odnosom estrade i mafije. Deseta epizoda će biti emitovana večeras, a Baron će pokušati da se sveti zbog hapšenja.

Glavni junaci ove serije upleli su se u mrežu navijačkih i estradnih obračuna kako bi rešili slučaj ubijenog pevača Luneta, a aktuelan je i dalje slučaj ubijene Milice. U desetoj epizodi, koja će biti emitovana 19. februara, Baron će pokušati da se osveti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << hapšenje, dok će forenzičar Sava, praćen budnim okom forenzičarke Rade, pokušati da uveri sve da je hapšenje bilo osnovano. Baron je na slobodi ali želi da se osveti za svo matretiranje i tuži policiju. Od malog Kize ni traga ni glasa. Sava ne odustaje od rada na bosanskom automobilu, dok Rada prati svaki njegov korak.

Podsetimo se da je inspektor Aleksandar u devetoj epizodi suspendovan ali i pored toga je nastavio istraživanje u želji da reši slučaj, pa čak po cenu sukoba sa Marjanovićem, koji mu preti otkazom. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.