Serija - Pevačica: Vuk Kostić glumi Zorana Marjanovića!

Izvor: Svet plus, 05.Avg.2020, 09:16

Serija - Pevačica: Vuk Kostić glumi Zorana Marjanovića!

Serija "Pevačica", o kojoj se mesecima govori, a koja je inspirisana misterioznim ubistvom Jelene Marijanović u Borči, počeće da se snima krajem ove godine. Vuk Kostić glumi Zorana Marjanovića, a ubijenu pevačicu Milca Pavlović!

- Gaga Antonijević, reditelj serije "Pevačica", ponudio je ovu zahtevnu ulogu Vuku Kostiću iz nekoliko razloga. Prvi i najvažniji je to što je Vuk jedan od najboljih mladih glumaca i poslednjih godina ostavio je dobar utisak u kriminalističkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << serijama, kakva će biti i ova - ispričao je za "Alo!" izvor blizak produkciji koja će raditi na projektu i dodao:

- Drugi i ne manje važan razlog je to što je Gaga video fizičku sličnost između Kostića i Zorana Marijanovića. Po konstituciji su slični, kao i po liku, pa je ubeđen da je, uz Milicu Pavlović, napravio odličan izbor - rekao je izvor.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.