Serija Pet osma epizoda: Nina ulazi u krizu!

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Pet osma epizoda: Nina ulazi u krizu!

Serija "Pet" osma epizoda biće emitovana 27. aprila u 20. časova na RTS-u. Nina ulazi u krizu jer se ništa ne odvija po njenim planovima! Scenario su napisali Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i reditelj ove serije.

U predhodnoj epizodi:

Katarina ima problem sa sinom, srednjoškolcem Stefanom. Ne može da izađe na kraj sa njegovim violentnim temperamentom. Direktorka škole njoj i njenom bivšem suprugu ukaže na to Stefan ima talente koje bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da iskoristi ukoliko bi korigovao svoje ponašanje. Za realizaciju tih talenata potrebno je da bivši suprug ne pravi smetnje Katarini u viđanju Stefana.

Bogdan od starog prijatelja zatraži zaštitu od kriminalca Adama koji proganja Bogdanovu nećaku, Nataliju. Miči prizna Nataliji da je zaljubljen u nju. Voja kreće u svoju istragu jer ne veruje u zvaničnu verziju da je njegov brat, inspektor Goran, izvršio samoubistvo.

Osma epizoda:

Sonja je došla u napuštenu fabriku s namerom da je zajedno sa svojim drugracima oživi uz pomoć novih investicija. Radnice su

najpre nepoverljive prema njenoj ponudi, ali se posle izvesnog vremena predomisle i prihvate Sonjin predlog.

Bogdan se vratio u Beograd. Kod Bogdana i njegove nećake Natalije dođe kriminalac Adam, koji je snishodljiv prema njima. Natalija je iznenađena zbog tako drastične promene Adamovog ponašanja. Nina ulazi u krizu jer se ništa ne odvija po njenim planovima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.