Serija Mrtav za mene - Dead to Me: Bukvalno ćete je gutati! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Mrtav za mene - Dead to Me: Bukvalno ćete je gutati! (VIDEO)

Serija "Mrtav za mene"  (Dead to Me) će vas sigurno opustiti i zabaviti i bukvalno ćete je gutati. Možda će vam se na početku učiniti da je u pitanju triler, drama, a onda i komedija. Ustvari je sve to zajedno. Serija o snažnom prijateljstvu između "ranjene" udovice i žene slobodnog duha koja krije šokantnu tajnu …

Džen je udovica, Džudi je obuzeta krivicom, pomalo i sociopatski nastrojena i pokušava da ispravi greške koje je pravila u svom životu. Njih dve se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << upoznaju sasvim "slučajno".

Džen je šarmantna ali puna besa zbog iznenadnog gubitka supruga. Svoj bes pokušava da iskali na razne načine, a Džudi laže i sebe i druge. Prilikom upoznavanja udovice Džen, Džudi je slagala da joj je verenik preminuo i da se zbog toga prijavila na kurs podrške ljudima koji tuguju za voljenima. Ustvari potreban joj je iskreni prijatelj jer je izgubila bebu, a verenik je bukvalno izbacio iz svog života.

Njih dve potpuno različite ipak postaju prijateljice i to najbolje. Počinju i da žive zajedno u Dženinoj kući, tačnije Džudi se smešta u sobu pokojnog muža nove prijateljice ali tu već počinju problemi.

"Dead to Me" kako vreme odmiče počinje sve više da vas "vuče" i svaka epizoda je sve bolja, pa vam postaje baš, baš zabavno. Verovatno neće postati serija godine ali će vam sigurno ulepšati slobodno vreme, zato nikako ne propustite "Mrtav za mene".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.