Serija Koreni treća epizoda: Aćim je prozvan zbog veze svog sina sa ćerkom liberala!

Izvor: Svet plus, 02.Nov.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Koreni treća epizoda: Aćim je prozvan zbog veze svog sina sa ćerkom liberala!

Serija "Koreni" treća epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 4. novembra u 20.05 časova. Aćim je u Prerovu prozvan zbog veze svog sina sa ćerkom liberala Todora Tošića!

U nedelju 4. Novembra, na programu RTS 1 od 20.05 časova, prikazuje se premijerno treća epizoda igrane dramske serije „Koreni“, nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković. Producent serije je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Radio-televizja Srbije, a izvršni producent „Eye to Eye“ iz Beograda.

Simku puštaju da posle ispovesti i molitvi prenoći u manastiru, što bi trebalo da joj pomogne da dobije dete. U Prerovu osvane letak kojim se Aćim proziva zbog veze svog sina Vukašina sa ćerkom liberala Todora Tošića.

Po Aćimovom nalogu, Nikola saznaje da je letak raširio prerovski kafedžija Lević, a štampao trgovac iz Palanke Čakaranac. Dok u Beogradu Vukašin sa svojim budućim tastom Tošićem odlučuje da ignoriše letak, Aćim odlazi u Palanku da se suoči sa Čakarancem, ali se iz Palanke vraća besan, tražeći od Nikole da osveti uvredu koju mu je Čakaranac uputio...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Sloboda Mićalović: Država mora da zaštiti glumce

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2018, 15:06

Sloboda Mićalović o uspehu serije "Koreni", Simki Katić, izgubljenim i pravim vrednostima, odlasku glumačkih legendi.. PRE dve sedmice prikazana je prva epizoda dugo očekivane drame "Koreni" (nedeljom u 20.05 na RTS 1). Osim što je odmah izbila na prvo mesto po gledanosti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.