Serija Koreni deveta epizoda: Đorđe progoni dečaka svojim sumnjama! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Koreni deveta epizoda: Đorđe progoni dečaka svojim sumnjama! (VIDEO)

Serija "Koreni" deveta epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 16. decembra 2018 u 20 časova. Đorđe progoni dečaka svojim sumnjama!

U predhodnoj epizodi Đorđe iz Kragujevca dovodi najskuplju babicu u Srbiji, koja treba da pomognu pri Simkinom porođaju. Istovremeno, kupuje nož, kojim namerava da presudi i Simki i detetu, ukoliko sazna da ono nije njegovo. Simka, nakon veoma teškog porođaja, rađa zdravog dečaka, kojeg Aćim krsti imenom svog političkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mentora, Adama Petronijevića...

Deveta epizoda:

Aćim se u srpskoj skupštini suočava sa Vukašinom, koji zastupa interese Aćimovih političkih neprijatelja. Kad sazna da je Vukašin sa Olgom Tošić dobio decu, odlazi da ih krišom vidi. Sa Adamom ne želi da se zbliži, jer ga vidi kao uljeza u kuću Katića – dečaka svojim sumnjama progoni i Đorđe.

Do Prerova stižu glasnine o smrtonosnoj groznici koja se širi zemljom. Kako je pokušan atentat na kralja Milana, žandarmi jedne noći dolaze da uhapse Aćima i Đorđa. Zajedno sa ostalim radikalim njih dvojica su ponovo u zatvoru. U dvorištu zatvora počinju da se podižu vešala...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.