Serija Grupa deveta epizoda: Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku!

Izvor: Svet plus, 07.Dec.2019, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Grupa deveta epizoda: Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku!

Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku! Serija "Grupa" deveta epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a 8. decembra u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri!

U predhodnoj epizodi:

Posle tri meseca boravka u popravnom domu Stanislav se vratio kući. Petra kaže Stanislavu da nema više volje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da nastavi emotivnu vezu sa njim. On ravnodušno prihvata njihov raskid. Petri je sada puno bliži Vanja. Vanja, koji je ušao u biznis sa kriptovalutama, nikako ne može da se pomiri sa tim da je njegov brat Luka mrtav. Vlasnik hotela, kontroverzni biznismen, Strahinja, vratio se u Beograd. Policija je saznala za to i postavila prislušne uređaje u njegov apartman.

Deveta epizoda:

Policajka Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku koji je ozbiljno zagazio u kriminalne vode. Njih dvoje su u tajnoj intimnoj vezi. Jakšićka od njega zahteva da stupi u bliski kontakt sa zatvorenicima koji pripadaju borčanskom klanu.

Njen momak se plaši tog klana jer njegovi pripadnici pokazuju izrazitu netrpeljivost prema njemu. Vanja saznaje da je Petrina majka bila u zatvoru zato što je ubila Petrinog oca. Petra kaže Vanji da ne želi više da krije drogu u svom stanu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.