Serija 12 reči: Treća i četvrta epizoda na Super Star kanalu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2020, 21:09

Serija 12 reči: Treća i četvrta epizoda na Super Star kanalu! (VIDEO)

Serija "12 reči", ovog vikenda na Superstar TV! Treća i četvrta epizoda biće emitovane u subotu i nedelju.  Sam naziv serije označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, uvodeći sajber biznis u dramu o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Treća epizoda subota 21 čas na Supetstar TV kanalu:

Poznati beogradski advokat Tomislav Grubor ulazi u svet kriptovaluta i virtuelnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << transakcija. Nakon pokretanja istrage protiv Žarka Čečerine, pritisak na njegovog finansijskog savetnika, Vlahovića, sve više raste.

Za to vreme Miloš, koji je dobilo svoju šansu u prestižnoj advokatskoj kancelariji, doživljava vrtoglav uspeh na poslu, ali ga to dovodi do sukoba sa Sarom.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

NEDELJA, 29. NOVEMBAR – četvrta epizoda, 21.00 Superstar TV!

Četvrta epizoda: Uspon Miloševe karijere

U nedelju, od 21 čas na TV Superstar, u četvrtoj epizodi „12 reči“, Nemanja Vlahović je i dalje pod velikim pritiskom, pokušavajući da održi poslovanje svog šefa, Žarka Čečerine. Odnosi i životi pripadnika Žarkove grupe su dovedeni u pitanje.

Nakon godina provedenih daleko od advokature, Miloševa karijera je i dalje u usponu, a njegove ambicije sve više rastu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.