Senidah DIGLA i NOS i CENU!? Pala SVAĐA sa Džalom i Bubom!

Izvor: Svet, 06.Jul.2020, 13:03

Senidah DIGLA i NOS i CENU!? Pala SVAĐA sa Džalom i Bubom!

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah postala je jako teška za saradnju u poslednje vreme. Ona je zaratila i sa svojim doskorašnjim prijateljima Džalom Bratom i Bubom Korelijem, a razlog za krah saradnje je nesnosno ponašanje slovenačke zvezde.
PUKLA TIKVA! Postala je jako zahtevna, a saradnici nisu uvek u mogućnosti da ispune njena očekivanja, pa neretko dolazi do sukoba i zategnutih situacija. Posle svađe oko novih pesama, Senida je završila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << saradnju sa Džalom i Bubom, pa sad ponovo sama radi muziku za nove pesme, a osim sarajevskog dvojca posvađala se i sa menadžerom koji joj je pomogao da se probije na balkansko tržište. Ukoliko ne promeni ponašanje, karijera bi uskoro mogla da joj krene nizbrdo.

„Senidin menadžer nije pristao na to da se poveća cena njenih nastupa i zbog toga su prekinuli saradnju. Čovek poznaje vlasnike klubova i organizatore koncerata i bilo mu je glupo da traži više novca za nju, a još uvek je početnik u poslu i ne zaslužuje velike honorare, pogotovo jer je zbog situacije s koronavirusom drastično manja potražnja za pevačima”, saznaje Kurir.
NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

 
SVETRAJKO RISTIĆ/SVET
The post Senidah DIGLA i NOS i CENU!? Pala SVAĐA sa Džalom i Bubom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.