Sećate li se Pantićevog sina Branka iz Tesne kože? Sada je zreo i odgovoran PREDSEDNIK kućnog saveta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 19:17

Sećate li se Pantićevog sina Branka iz "Tesne kože"? Sada je zreo i odgovoran PREDSEDNIK kućnog saveta!

Totalno je neprepoznatljiv.

Srpski glumac Gojko Baletić (64) proslavio se ulogom Branka Pantića, starijeg sina Dimitrija Pantića (kojeg je tumačio Nikola Simić) u čuvenom filmskom serijalu "Tesna koža".

Poslednji film iz ovog serijala prikazan je 1991. godine “Tesna koža 4”, a skoro 30 godina kasnije Gojko je pričao o pomenutoj ulozi.

On je pre dve godine dao intervju za portal “Mondo”, a gledaoci su bili u prilici da vide kako danas izgleda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Branko je danas neprepoznaljiv. Osim što je osedeo i ostario, on danas ima brkove i bradu.

Gojko se i danas bavi glumom. Aktivno je glumio u beogradskim pozorištima do pandemije koronavirusa, a poslednjih godina je u zgradi u kojoj živi predsednik kućnog saveta.

- To je oslikavalo tadašnje vreme i to je bila prva serija koja je govorila o porodici našoj svakodevnoj na taj način - rekao je Gojko za “Mondo”.

On je iskazao razumevanje za “večite studente”, kakav je i njegov lik Branko u čuvenoj seriji.

- Večitih studenata ima još uvek, jer još uvek smo mamini i tatini sinovi, odnosno, mamine i tatine ćerke. "Polako, sine, nemoj ti da žuriš. Samo ti to lepo ukrčkaj, završi". Na kraju krajeva, deca danas i kad završe fakultete nemaju šta da rade. Možda je to studiranje i beg od nečega. Završe master, naguraju neke titule, pa onda prodaju gaće po Bulevaru - istakao je on.

A post shared by Tri karte za Holivud 📽 (@trikartezaholivud)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.