Scene HAPŠENJA i stavljanja LISICA su jezive, imao sam TREMU! Otkrio NEPOZNATE detalje, a OVO rekao za Anu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2023, 19:12

"Scene HAPŠENJA i stavljanja LISICA su jezive, imao sam TREMU!" Otkrio NEPOZNATE detalje, a OVO rekao za Anu

Sve će biti mnogo jasnije!

Jedan od istaknutijih repera sa domaće scene, Stefan Đurić Rasta, progovorio je o snimanju filma čija će glavna tematika biti njegov život, sa akcentom na period koji je proveo u zatvoru.

- Ideju za film sam dobio zajedno sa saradnicima kada sam radio nove projekte. Nakon tog ekranizovanja spotova, došli smo na ideju da to odradimo. Samo snimanje je trajalo nešto duže, jer sam u tom trenutku imao nanogicu, a i navikao sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimanja kraće traju, jer kad radimo na spotovima dosta je drugačije - započeo je Rasta.

- Ispred kamera imam iskustva, ali ovo je nešto drugačije jer sam imao posla sa velikanima u svom poslu. Imao sam malo treme, ali mislim da sam se snašao. Ovo je nešto najzahtevnije na čemu sam radio, jer nije mjoja branša i potpuno sam neprirodno ustajao rano ujutru - nastavio je reper.

Otkrio je i da li mu je teško palo da odglumi sebe, kao i da li je postojala neprijatnost pred kamerama.

- Uloga mi je komplikovana jer glumim sebe. Dosta trenutaka koje sam ponovo doživeo zarad snimanja filma mi je billo neprijatno. Scena hapšenja i stavljanja lisica, bilo mi je iskreno jezivo, tragove na rukama od toga imam. O drugim ulogama ne bih govorio, neka to bude iznenađenje - rekao je Rasta.

Sve naravno interesuje ko će glumiti njegovu suprugu Anu Nikolić, te kako će njen lik biti prikazan na filmu. Međutim, Rasta je razočarao fanove odgovorom.

- U filmu se konkretno radi o periodu mog zatvora, tako da ne, Ane neće biti na filmu - jasno je podvukao reper.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.