Sara Mia Jokić ne želi da je porede: Moj put treba da bude samo moj

Izvor: Svet, 18.Okt.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Mia Jokić ne želi da je porede: Moj put treba da bude samo moj

Sara Mia Jokić za kratko vreme je autorskom emisijom “Život plus”, koja se svakog ponedeljka emituje na televiziji “Studio B”, postigla uspeh.
Iako su mnogi očekivali da će se ćerka voditeljke Lee Kiš baviti estradnim novinarstvom, poput majke, Sara Mia se okrenula temama koje se bave fenomenologijom društva.








View this post on Instagram








>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />






💭
A post shared by Sara Mia Jokic (@saramiajokic) on Sep 11, 2018 at 10:11am PDT


“Ne želim da me porede. Diplomirala sam na režiji, a sada završavam master studije na Fakultetu političkih nauka. Jesam odrasla u porodici novinara, ali moj put treba da bude samo moj”, rekla je Sara Mia za “Blic” i dodala da razume što je svi porede sa slavnom majkom.
“Teško je javnosti da me ne porede sa mamom, da li ličim na nju ili pak da li pišem na tatu, ali to je usud sve dece koja su odrasla u porodici poznatih roditelja. Nadam se da ću srušiti predrasude i pokazati da deca poznatih mogu kvalitetno da rade i nađu svoj prepoznatnjiv izraz bez prefiksa “ćerka poznate mame”, dodala je Jokićeva.








View this post on Instagram















😉 #soon
A post shared by Sara Mia Jokic (@saramiajokic) on Sep 7, 2018 at 8:46am PDT


Svetprintscreen
The post Sara Mia Jokić ne želi da je porede: Moj put treba da bude samo moj appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.