Sara Jo izvodi akustičnu verziju Lejdi Gage sutra u Studiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 14:07

Sara Jo izvodi akustičnu verziju Lejdi Gage sutra u Studiju

Poznata je po energičnim nastupima i po tome što odlično pleše.

U emisiji Studio, sutra uveče u 23.20 na RTS1, Sara Jo izvešće pesmu “Bez sna”, za koju tvrdi da je bila prelomna tačka u njenoj karijeri. Ipak, za predstavljanje publici u malo drugačijem svetlu, Sara je odabrala još jednu numeru – u akustičnoj, svedenoj verziji.

“Moram priznati da mi je najteže kad mi kažu da treba da izaberem jednu obradu, jer ima toliko fantastičnih pesama! U trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada smo razgovarali o tome šta će ići u emisiju, tad je na radiju išla pesma Stupid Love od Lady Gage, i ja sam rekla – to je to!”

U Studiju gostuju i Aco Pejović i Lexington, koji će pored svojih najpoznatijih pesama otpevati i velike hitove drugih izvođača.

Aco Pejović će izvesti svoju pesmu “Sve ti dugujem” u novom aranžmanu, kao i rok hit “Ti i ja” Generacije 5.

Lexington je obradom balade “Od ljubavi do mržnje” napravio omaž Džeju Ramadanovskom, a za potrebe emisije u Skymusic studiju je nastao i novi aranžman za  njihov hit “Donesi”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.