Sanja se slomila i NAPUSTILA ZADRUGARE! Ne mogu ovo da slušam! Previše BOLNA tema! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 08:15

Sanja se slomila i NAPUSTILA ZADRUGARE! "Ne mogu ovo da slušam!" Previše BOLNA tema! (VIDEO)

Briznula u plač.

Nakon pauze za reklame u sinoćnjoj emisiji "Pretres nedelje", Filip Car je zatražio reč od voditelja Milana Miloševića. Prethodno su ga zadrugari osudili zbog toga što je izneo tajnu Mine Vrbaški da je silovana u mladosti. Zadrugari su zatim osudili Filipa i zbog toga što je rekao da ne veruje Mini da je silovana, a rečenica "ovako se ne ponaša žena koja je silovana" zgrozila je sve.

Kada je Car nastavio da priča o ovome, Sanja Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zamolila voditelja da napusti emisiju, budući da je to za nju previše bolna tema.

- Ja ne mogu da slušam ovakve stvari, molim te da izađem iz emisije svaki put kada se budu potezale ovakve teme - rekla je Sanja i izašla iz emisije.

Podsetimo, tokom skandaloznog okršaja između Sanje i njene tadašnje devojke Jovane Tomić Matore u "Zadruzi 2", Matora je iznela da je Stankovićevu bivši maltretirao i tukao, nakon čega je Sanja otkrila da je silovana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.