Sanja Stanković NA LEKOVIMA posle raskida sa Matorom: PRIZNALA ko je imao najveći uticaj na njihov RASKID!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 15:38

Sanja Stanković NA LEKOVIMA posle raskida sa Matorom: PRIZNALA ko je imao najveći uticaj na njihov RASKID!

Ljuta i besna na Jovanine postupke.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, zvanično su szavršile svoju ljubavnu romansu nakon telefonskog poziva u Zadruzi. Stankovićeva priznaje da joj je raskid teško pao i da je na lekovima za smirenje.

Sanja dodaje i da su je Jovanini postupci nakon poziva povredili, a da ju je posebno pogidilo to što je Matora farbom prekrila njeno ime ispisano uz svoje, u zadrugarskoj radionici.

- Trenutno pijem vino i lekove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za smirenje, eto kako sam. Jako je ružno to što je uradila. Ja nisam obrisala naše zajedničke fotografije sa sa Instagrama, to su neke lepe uspomene, bila je deo mog života, niti ću da ih obrišem. To su neke njene dečije fore koje zaista ne bih dalje komentarisala - rekla je Stankovićeva.

A post shared by CokiBuba 💖🦄🦄💖® (@cokibuba_zauvek) on Apr 5, 2020 at 2:30am PDT

Na pitanje o njenom bivšem dečku sa kojim je viđena i o njihovom trenutnom statusu, Sanja odgovara ljutito:

- Kakav dečko. Mi nismo zajedno, ja se s njim ni ne čujem. Mi smo se videli samo da mi nešto da mi završi, da mi da neki novac i to je sve. Vozio me je u bolnicu na infuziju kada mi je bilo loše, jer nisam imala u tom momentu auto zbog saobraćajke koju sam imala pre toga. Posle tog se nismo ni čuli, ni videli - rekla je Sanja i dodala:

- On ima devojku, stvarno je glupost da sam ja sa njim u vezi i da ja sa njim živim. Toliko sam se iznervirala i razočarala zbog toga što priča te gluposti da sam rekla: "Dabogda našla dečka!". Ja živim sama, Jovanina drugarica svaki drugi dan spava kod mene, toliko o tome - besnela je Stankovićeva.

A post shared by CokiBuba 💖🦄🦄💖® (@cokibuba_zauvek) on Apr 2, 2020 at 6:59pm PDT

Na pitanje da li zna zašto Jovana tvrdi da su se ona i njen bivši pomirili, Sanja ima vie nego jasno mišljenje.

- Ona želi na taj način da prebaci krivicu na mene. Ja stvarno ne želim da pljujem po njoj, jer tako bih pljuvala po sebi. Ostaću dostojanstvena, a ona neka nastavi da jede znate već šta - rekla je Sanja.

- Nema tih para zbog kojih bi ušla u "Zadrugu". Meni je moj mir na prvom mestu! - zaključila je Stankovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.