Sandra Čaprić doživela nesreću! Pala je sa kvada! Jezive fotografije!

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2022, 09:33

Sandra Čaprić doživela nesreću! Pala je sa kvada! Jezive fotografije!

Pevačica Sandra Čaprić doživela je nesreću, tako što je pala sa kvada i raskrvarila celu glavu! Jezive fotografije!

Kako prenosi Pink, bivša zadrugarka Sandra Čaprić pala sa kvada i tako raskrvarila celu glavu, njena najbolja drugarica se javila i otkrila u kakvom je stanju Čaprićeva.

sitna je, Sandra je u bolnici. Polomila je butnu kost, a glava joj je više puta šivena... Trenutno nemam više informacija - rekla je ona kratko za naš portal.

Nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kasnije, Pink  je došao i u posed jezivih fotografija sa lica meta, na kojima Sandra nepomično leži u lokvi krvi, a oko nje stoje prijatelji, koji zovu Hitnu pomoć.

Čaprićeva je na sebi imala komplet trenerku bele boje, te se dodatno videlo koliko krvi je izgubila.

Fotografiju možete videti OVDE i OVDE.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Zadrugarka pala sa kvada na Zlatiboru, krvavu je prevezli u bolnicu s teškim povredama glave

Izvor: Luftika.rs, 30.Jul.2022

Sandra Čapić, bivša učesnica rijaliti šou programa Zadruga, pala je tokom vožnje kvada i zadobila teške povrede.. Kako pišu mediji, ona je vozila kvad sa prijateljima na Zlatiboru.. U nesreći je povredila kuk, polomila ključnu i butnu kost i povredila glavu.  Trenutno je u bolnici u šok sobi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.