SVIĐA MI SE NJENO PONAŠANJE, PODRŽAVAM JE! Mateja stao na Anđelinu stranu u jeku skandala sa Zvezdanom i Anom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 23:11

"SVIĐA MI SE NJENO PONAŠANJE, PODRŽAVAM JE!" Mateja stao na Anđelinu stranu u jeku skandala sa Zvezdanom i Anom

Na pitanje o pomirenju dao zanimljiv odgovor!

Odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića je glavna tema u medijima u proteklih par meseci. Velika prašina u javnosti se digla oko njih kada je u rijaliti ušla i Zvezdanova bivša nevenčana supruga, Ana Ćurčić. Zvezdan je imao nervni slom kada je ugledao Anu na vratima Bele kuće. Popeo se na sto, šutirao je i lomio sve pred sobom. Juče je prošao kroz staklena vrata na Rajskom ostrvu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovora sa Anom, a mnogi u Beloj kući se plaše da će nauditi sebi.

Anđela je danima plakala i pila tablete za smirenje kako bi spavala nakon Aninog ulaska. Mnogi komentarišu da je ovo potpuno drugačija Anđela od one kakva se prestavljala prethodne sezone. U prošloj sezoni niko nije mogao da joj "nađe mrlju" u ponašanju, a ove godine se upustila u vezu sa zauzetim muškarcem.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Anđelinog bivšeg dečka, Mateju Matijevića, kako bi nam prokomentarisao njeno ponašanje u rijalitiju.

- Neću da komentarišem, nema Boga. Neću, nema teoretske šanse. Sve najbolje mislim o njoj i o njenom učešću. Sviđa mi se njeno ponašanje i podržavam to što radi - rekao nam je Mateja kroz smeh.

Pitali smo Mateju da li bi se pomirio sa Anđelom ukoliko bi ušao u "Zadrugu", a on nam je dao zanimljiv odgovor:

- Ha ha ha - rekao je vidno raspoložen Mateja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.