SVI SU TU! Ovaj Vaskrs je za Acu Lukasa POSEBAN - van sebe je od SREĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 09:55

SVI SU TU! Ovaj Vaskrs je za Acu Lukasa POSEBAN - van sebe je od SREĆE!

Porodični praznik.

Vaskrs, jedan od najvećih hrišćanskih praznika, folk zvezda Aca Lukas danas praznuje u krugu najmilijih, a prethodnih dana najviše posla imala je njegova najmlađa ćerka Viktorija, koja je prvi put ove godine sama izrazila želju da farba jaja i kako ponosni tata kaže, pokazala se odlično.

- Danas uživam sa porodicom. Viktorija je ove godine imala želju da farba jaja, sva je bila ushićena oko toga i, mogu da kažem, odlično se pokazala! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ove godine se okuplja cela porodica, svi ćemo biti tu i proslaviti zajedno, dolaze svi kod mene - kaže Lukas za Pink.rs, koji se osvrnuo i na praznovanje tokom detinjstva.

- Vaskrs sam kao dete provodio sa porodicom, uglavnom sa majkom. Zajedno smo farbali jaja i radovali se prazniku, ipak je ovo jedan od najvećih hrišćanskih praznika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.