SVI SU JE KRITIKOVALI NAKON LJUBLJENJA SA CIMERKOM ali Matora je sada otkrila prava osećanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU JE KRITIKOVALI NAKON LJUBLJENJA SA CIMERKOM ali Matora je sada otkrila prava osećanja

Nije sve baš tako jednostavno.

Svima je poznato prijateljstvo koje postoji između Mikija Đuričića i Jovane Tomić Matore, a danas im se u razgovoru priključio i Lepi Mića. Oni su sa Matorom pričali o jučerašnjim događajima, a posebno ih je zanimalo zašto se već posle 3 dana poljubila sa Sanjom Stanković, koja nijednog trenutka nije otkrila da joj se dopadaju žene.

Obećala sam da neću to i neću to! Ona mi je rekla ne treba ti ta priča! Obećala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam bre sebi - klela je Matora samu sebe.

VELIKI POVRATAK: Olja Karleuša najavila ČIŠĆENJE estrade - Niste ni za dnevnu sobu!

U dugo si baš izdržala! Uzmi bre češkaj se sa mnom, drugari smo, šta će ti to! Uzmi bre nekog dečka smuvaj, ne ovo - drugarski ju je savetovao Miki.

ODREKLA SE PREZIMENA: Ana Bekuta promenila ime u svim dokumentima! Ostala je samo uspomena

Matora je nakon toga počela opet da obećava da joj se više neće ponoviti i da neće više nikad da pije, ali su joj Miki i Mića savetovali da ne obećava nešto što ne može da ispuni.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.