SVI KAŽU DA SU ISTE!  Poznata glumica pokazala MLAĐU SESTRU i uputila joj DIRLJIVU PORUKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI KAŽU DA SU ISTE! Poznata glumica pokazala MLAĐU SESTRU i uputila joj DIRLJIVU PORUKU (FOTO)

Tri godine razlike.

Otkad se pojavila na filmskom platnu davne 1980. godine, plavokosa lepotica Glumica Šeron Stoun važi za jednu od najpoznatijih svetskih glumica.

Lepu glumicu smo gledali u brojnim poznatim ostvarenjima, a jedno od najpoznatijih je svakako uloga u filmu "Niske strasti", u kojem je glumila fatalnu Ketrin Tremel.

Što se tiče njenog privatnog života, Šeron Stoun se dva puta udavala i isto toliko puta razvodila. Ima mlađeg brata Majkla, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i sestru Keli, koja je tri godina mlađa od nje.

Šeron se na Instagramu pohvalila zajedničkom fotografijom sa mlađom sestrom. Na ovaj način glumica joj je čestitala rođendan.

- Srećna rođendanska nedelja, Keli - napisala je Šeron Stoun.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.