SVI JE ZNATE KAO TINU IVANOVIĆ: Ostaćete u čudu kada čujete PRAVO IME poznate srpske folkerke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI JE ZNATE KAO TINU IVANOVIĆ: Ostaćete u čudu kada čujete PRAVO IME poznate srpske folkerke!

20 godina je na estradi, a ovo se nije znalo...

Mnoge poznate ličnosti su, pre nego što su kročile na javnu scenu, odlučile da se ne predstavljaju svojim, već da koriste umetničko ime. Među njima su, između ostalog, Ana Bekuta, Dara Bubamara, Ekstra Nena, Aca Lukas i mnogi drugi. Za svakog od njih znamo kako se zapravo zove, ali pravo ime Tine Ivanović bilo je prava misterija!

Naime, ako ste mislili da se Tina Ivanović zaista tako zove, prevarili ste se. Tina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na estradi preko 20 godina, a albumom "Bunda od nerca", koji je objavila 2004. godine, postigla je veliku popularnost. Već tada, ona se predstavljala pod imenom pod kojim je i znamo danas, ali kada je svoju karijeru započela, želela je da se predstavi javnosti pravim imenom. Međutim, to joj nije krenulo za rukom.

Pevačica je snimila svoj prvi album pod pravim imenom, ali on nije prošao zapaženo. Da li je zbog imena, ili nečeg drugog, nije poznato, ali složićete se da bolje zvuči Tina Ivanović nego Radmila Rada Ivanović, zar ne?

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.