SVI GLEDAJU U BEBICU: Dok Jelisaveta pozira, sve oči uprte u malu Petru! Evo ZAŠTO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI GLEDAJU U BEBICU: Dok Jelisaveta pozira, sve oči uprte u malu Petru! Evo ZAŠTO! (FOTO)

Iju.

Mlada glumica Jelisaveta Orašanin nedavno se ostvarila u ulozi majke, a sa svojom ćerkicom Petrom provodi svaki slobodan trenutak. Ona sa svojim suprugom košarkašem Milošem Teodosićem živi u Los Anđelesu, gde se on profesionalno bavi košarkom.

Ona je na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj se vidi da uživa na suncu u Malibuu, pored okeana, a pored nje se nalaze kolica sa bebom. Ipak, mala Petra se ne vidi.

Објава коју >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 18. Мар 2019. у 4:20 PDT

Jelisaveta je i ranije sa svojim pratiocima na Instagramu delila fotografije sa svojom bebom, a uglavnom su bile iz obilaska grada u kojem žive. Njihovi kumovi Aleksandra Prijović i Filip Živojinović takođe su se nedavno ostvarili u ulozi roditelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.