Izvor: Scandal.rs, 31.Jul.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI GA VEĆ ZABORAVILI! Povukao se nakon BURNE VEZE sa Miljanom Kulić: Evo GDE je i ŠTA radi Lazar Čolić ZOLA!

Bane Čolak sinoć je bio gost u emisiji Narod pita, gde je rekao da se čuo sa bivšim dečkom Miljane Kulić i otkrio šta se sa njim dešava. Lazar Čolić Zola imao je buran raskid sa Kulićevom, pa su se preko medija i društvenih mreža “prepucavali”, sve dok nisu potpuno prekinuli kontakt. Miljana se pohvalila The post SVI GA VEĆ ZABORAVILI! Povukao se nakon BURNE VEZE sa Miljanom Kulić: Evo GDE je i ŠTA radi Lazar Čolić ZOLA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stefan Živojinović se našalio na račun otmice: Evo kakve veze sa tim ima Čolina pesma!

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019, 17:20

Popularni pevač Stefan Živojinović nedavno je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji gde je pričao o svom životu. Pored uspeha koje niže u poslednje vreme, on je otkrio da priprema nova iznenađenja za publiku i da leto provodi radno, na nastupima i u studiju. Kako se često priča o periodu Stefanovog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.