SVI GA ŠALJU NAPOLJE! Nikola GUTA KNEDLE na NOMINACIJAMA, ukućanke mu NE PRAŠTAJU ove postupke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 00:16

SVI GA ŠALJU NAPOLJE! Nikola GUTA KNEDLE na NOMINACIJAMA, ukućanke mu NE PRAŠTAJU ove postupke!

Situacija mu ne ide u korist!

Upravo su u "Zadruzi" počele nominacije, a zadrugari će noćas birati između Nikole Đorđevića, koji je tek ušao u rijaliti i Aleksandre Nikolić.

Nikola je na samom početku privukao pažnju kao bivši momak Sanje iz grupe "Hurricane", a na samom ulasku dao je do znanja mnogim ukućankama da je slobodan i spreman za avanturu.

To je razbesnelo neke od devojaka jer smatraju da glumi ljubavnika i da nema pravo da se tako igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ženama.

 - Meni je on smešan, kao neka basna mi je smešan. U početku me nervirao, ali sam skontala da je došao da se zabavlja - rekla je Paula.

- Mene on strašno nervira, danas govori jedno sutra drugo, danas mu se sviđa ova, sutra ona, neozbiljan je i smatram da kao takav nije neko ko je vredan nekog komentarisanja - kaže Ana.

Zadrugarke su nastavile da kritikuju Nikolu i mahom su glasale za njega da ode u izolaciju, a Aleksandru su poštedele.

 Celu situaciju pogledajte na videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.