SVETSKI USPEH! SRPSKI MUZIČAR u saradnji sa najvećom EGIPATSKOM ZVEZDOM bacio publiku u trans!

Izvor: Svet, 27.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKI USPEH! SRPSKI MUZIČAR u saradnji sa najvećom EGIPATSKOM ZVEZDOM bacio publiku u trans!

Saradnja najpopularnijeg srpskog harmonikaša Borka Radivojevića sa egipatskom zvezdom Šejdi Šamelom izazvala je veliku pažnju u regionu ali i u arapskom svetu, pa su se tako dvojica muzičara pojavili zajedno na proslavi Nacionalnog dana Egipta u operi „Madlenijanum“ gde ih je publika pozdravila sa oduševljenjem.

Kralj harmonike izveo je splet srpskih i egipatskih narodnih pesama a podršku mu je pružio i Šamel koji je specijalno za ovu priliku doputovao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Dubaija, gde inače već godinama živi.

“Zanimljivo je da, iako smo snimili zajedničku pesmu, prvi put zapravo sviramo zajedno pošto smo sve snimke uradili odvojeno pa su u miksu spojeni. Ako reakcije na pesmu budu ovakve kakve su bile na naš zajednički nastup, biću presrećan”, rekao je Borko koji je sa svojim kolegom i nekoliko uvaženih zvanica, bio i specijalan gost na ručku koji je povodom saradnje priredio ambasador Egipta u Beogradu Amr Alguvejli.
SvetPromo
The post SVETSKI USPEH! SRPSKI MUZIČAR u saradnji sa najvećom EGIPATSKOM ZVEZDOM bacio publiku u trans! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.