SVET u novom broju donosi: Milicu dečko terao da se ljubi sa Jankom!

Izvor: Svet, 01.Sep.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET u novom broju donosi: Milicu dečko terao da se ljubi sa Jankom!

Nakon što je u spotu Limunada Emina Jahović mazi po glavi i češlja, Milica Todorović u spotu Ljubi me, budalo otišla je dalje, pa se strasno ljubi sa MC Jankom i tverkuje mu u krilu. Ta vruća scena zbunila je mnoge budući da je baš njen dečko Miloš Paunović bio režiser.
“Milica je pristala da snimi još jedan duet sa Jankom jer je njihova prethodna pesma Moje zlato oboma donela veliku popularnost. Ona nije htela nikakve vulgarne ili razgolićene >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << scene, ali baš je njen dečko Miloš insistirao na vrelim kadrovima u kojima se njegova devojka ljubi sa drugim. Njoj je bilo neprijatno da pred njegovim očima sve to radi, ali Miloš ju je ubeđivao govoreći kako zna da tako nešto prolazi u svetu i da ona mora da prati trendove. Čak ju je i vraćao nekoliko puta da ti kadrovi budu uverljiviji i erotičniji”, kaže njena drugarica, i dodaje da su svi njihovi prijatelji ostali u čudu govoreći da je to perverzno, a iznenadila se i njena porodica, koja je veoma patrijarhalna.
Tamara Dračasvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.