SVEŠTENIK KOJI JE SILOVAO VIKTORIJU MITROVIĆ PUŠTEN IZ ZATVORA: Evo šta je hitno uradio nakon izlaska sa robije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 15:32

SVEŠTENIK KOJI JE SILOVAO VIKTORIJU MITROVIĆ PUŠTEN IZ ZATVORA: Evo šta je hitno uradio nakon izlaska sa robije

Njeno dete je i dalje u tom selu.

Sveštenik Milovan Đokić koji je osuđen zbog silovanja učesnice "Zadruge 5" Viktorije Mitrović, kad je imala 12 godina, pušten je na slobodu, nezvanično saznaje portal Pink.

Đokić je osuđen na zatvorsku kaznu od pet godina nakon što je 2014. godine u crkvenom dvorištu silovao tada maloletnu Vikotriju. Slučaj je prijavljen policiji nakon što je Viktorija sve ispričala svojoj tetki, a suđenje je trajalo pune dve godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U selu Pločica kod Kovina, gde je silovao Viktoriju, danas prema saznanjima medija žive Milovanova supruga i troje dece.

Sveštenikova ćerka danas je udata i navodno je prva komšinica porodice Viktorije Mitrović.

Milovan je prema nezvaničnim saznanjima nakon izlaska iz zatvora odmah napustio Srbiju i otišao u Bosnu i Hercegovinu odakle potiče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.