SVEČANI AKT! Ćerka joj poslala - ZVANIČNO PISMO! Anabela smesta reagovala: ISPUNIĆE JOJ ŽELJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEČANI AKT! Ćerka joj poslala - ZVANIČNO PISMO! Anabela smesta reagovala: ISPUNIĆE JOJ ŽELJU!

Mislite da će uspeti?

Anabela Atijas je odlučila da izađe iz medijske ilegale u koju je svojevoljno otišla zbog ponovnog ulaska ćerke Lune Đogani u drugu sezonu "Zadruge", a tom prilikom je otkrila i da je teško obolela jer se, kako je sama istakla, "udaljila od vlastite duše".

Posebno se, kako kaže, raduje božićno-novogodišnjim praznicima, uz dodatak da uvek nekoliko dana pre 31. decembra organizuje za decu, njihove prijatelje i komšije kućnu predstavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Deda Mrazom, kako bi svojim najmilijima nadomestila to što tradicionalno nije uz njih kada sat otkuca ponoć.

KOBNA GREŠKA PRODUKCIJE! Usledila KAZNA za ZADRUGARE zbog tuče, a ONDA stiglo novo PISMO, a ovo jE...

NAKON TOLIKO GODINA: Đole Đogani otkrio pravi razlog svađe sa Gagijem i Anabelom - Kriv je MOJ BRAT

- Zbog poslovnih angažmana 1. januar dočekaću u Makedoniji. Deca i suprug već su navikli na moja odsustva, mada im ja to kasnije nadoknadim - otkrila je pevačica za Story.

- U pismu Deda Mrazu, koje je sama napisala, Blankica nije bila nimalo skromna. Pogledala sam njene želje i odlučila da ih sve ispunim. Po njenim kriterijumima, ona je to i zaslužila, a ja koliko god da se sa tim ne slažem, ne želim da urušim njeno samopouzdanje. Interesantno je da u željama nije izostavila ni porodicu, što mi je izuzetno drago - istakla je Anabela, podvlačeći da je ovo bila jedna od najtežih godina u njenom životu, ali da je zahvalna Bogu što "nije postala gora, već bolja osoba".

- Nije se desilo ništa što se ne događa u drugim brakovima, samo što je kod nas sve transparentno. Kod Andreja i mene postoji želja za ispravljenjem grešaka i jedino sve tada ima smisla. Neke stvari u braku možda ne bismo ni popravili da nismo na ovaj način videli da su pogrešne - sumirala je kratko gospođa Atijas turbulentan period koji je sada daleko iza nje.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.