Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2018, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SE TRESLO OD LUNINOG JECANJA! Doživela novi NERVNI SLOM, pa postavila Slobi najteži USLOV do sad (VIDEO)

Stanovnici Bele kuće tokom večeri odgovarali su na pitanja gledalaca koji pomno prate svaki njihov pokret, a pitanja koja su im oni postavljali su naročito povredili Lunu Đogani. Naime, gledaoci su zamerili Luni što je savetovala svog dečka, Slobu Radanovića, za odevnu kombinaciju koja je bila neprimerena za gostovanje u emisiji Amidži šou, a to The post SVE SE TRESLO OD LUNINOG JECANJA! Doživela novi NERVNI SLOM, pa postavila Slobi najteži USLOV do sad (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

To je deo taktike Sanjine porodice: Ovako je Jovanina drugarica prokomentarisala njenu vezu sa Stankovićevom!

Izvor: Scandal.rs, 23.Mar.2018

Nakon šest meseci spekulisanja Sanja Stanković u emisiji Amidži šou otkrila je da su ona i Jovana Tomić Matora u ljubavnoj vezi. Jovanina drugarica Milena Mitić za Telegraf kaže da je sve to deo Sanjine taktike da bi što duže ostala u rijalitiju. “Vrlo je iznenađujuće da je Sanja dva meseca...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.