SVE PO STAROM! Kulićke se vratile - i opet HAOS! Sve prštalo od SUKOBA, Zadruge se tresla! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE PO STAROM! Kulićke se vratile - i opet HAOS! Sve prštalo od SUKOBA, Zadruge se tresla! (VIDEO)

Odmah sukob!

Marija i Miljana Kulić vratile su se juče u večernjim časovima u "Zadrugu", a tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pokazale su da su i dalje u odličnoj rijaliti formi. Rasprava između njih dve, u kojoj je učestvovao i Miljanin verenik Lazar Čolić Zola počela je tokom razgovora o Miljaninom i Zolinom pomirenju.

Miljana je  voditelju priznala da istinski veruje u Zolinu ljubav i da njihova veridba nije raskinuta, kao i to da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije odustala od venčanja sa njim.

MALI ŽELJKO INFICIRAN: Svađa tokom noći, Miljana POVUKLA ZA KOSU svoju majku - DRAMA NEVIĐENA! (VIDEO)

- Kada sam došla, on je meni prišao, pa me je ljubio. Videla sam da mu je bilo teško. Zabolelo me je što on mene uvek napada. Nije zaljubljen u mene kao prvih 10 dana, sada me voli. Sve mi je pričao za moje dobro. I on je meni mnogo nedostajao. I dalje ga mnogo volim. I u svakom zlu ima nešto dobro - ispričala je Miljana o svom odnosu sa Zolom, a onda dodala da želi da se nastavi sa pripremama za venčanje: - Neka nastavi. Rekla sam da bih želela da svadba bude na Cveti. Ja njega mnogo volim. Hoću da ga poslušam. Smatram da je on momak za mene. Daljina je učinila svoje, videla sam koliko on voli mene, a i ja njega - priznala je Miljana, a onda su se i uživo u programu poljubili.

Nakon Miljaninog Zola je izneo svoje mišljenje rekavši da mu je Miki Đuričić drag, što je Marija pogrešno razumela. Ona je odmah osudila Čolića i svojim stavom stavila do znanja oboma da ne podržava njihovu vezu.

- Ti i ona ste dve budale za mene u ovom rijalitiju. Ti nikada nisi bio u pravu. Ti si jedno pokvareno stvorenje. Ti si jedan muškarac koji se ovde šlihta svima. Ona želi ovde njega pred novinarima da opravda. Šta god hoćeš, ti radi. Ja sam ti uvek govorila sve što sam mislila.

BEZ CENZURE! TUČA PAVLETA I ŠA!? Preuzet snimak: PUSTI DA GA SAMELJEM - Produkcija neće da emituje!

- Ne opravdavam to što je on uradio. Ali ne opravdavam ni to što si ti (Miljana) napala Suzanu u "Dubiozi" - rekao je Zola.

Miljana je uporno pokušavala da objasni svojoj majci da su Zolina osećanja prema njoj iskrena i da ne sumnja u njegovu ljubav, ali to Marija nikako nije želela da prihvati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.