Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE OKO KIJE I SLOBE BILA JE FARSA! Poznati par oko koga se Srbija SVAĐA, zapravo čeka BEBU

Iako je rijaliti “Zadruga” odavno završen, reklo bi se da i te kako traje. Narod je i dalje zainteresovan da zna kako sada žive njegovi omiljeni ukućani, a neminovno je najveće interesovanje za ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna. Milan Milošević koji je bio jedan od istaknutijih učesnika rijalitija, oduvek je bio bez dlake na jeziku, pa je The post SVE OKO KIJE I SLOBE BILA JE FARSA! Poznati par oko koga se Srbija SVAĐA, zapravo čeka BEBU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BLIZAK PRIJATELJ KIJE KOCKAR OTKRIO SVE DETALJE RAZVODA: Ispričala mu je kako se oseća i šta je MUČI

Izvor: Scandal.rs, 11.Avg.2018, 00:59

Učesnik rijalitija je gostovao u emisiji gde je pričao o razvodu Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića. Milan Milošević je blizak prijatelj Kije, pa je otkrio kako se ona sada oseća. “Kija je jako teško podnela razvod… Rekla mi je da je bilo jako teško, ali neminovno. Ništa specijalno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.