SVE O ULASKU U ZADRUGU 3! Stanija se vratila u Beograd - progovorila o Tomoviću i uvredama koje je izneo o njoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE O ULASKU U ZADRUGU 3! Stanija se vratila u Beograd - progovorila o Tomoviću i uvredama koje je izneo o njoj

Iskreno o svemu!

Starleta Stanija Dobrojević i njen partner Marko Marković su se pojavili na žurki televizije Pink povodom proslave 25 godina postojanja ove medijske kuće.

Stanija i Marko su započeli vezu u "Zadruzi", a mnogi su mislili da njihov odnos neće dugo potrajati, te da će se nakon izlaska iz rijalitija brzo razići, međutim izgleda da su pogrešili.

Oni uživaju u ljubavi i ne osvrću se na negativne komentare, a Stanije je prokomentarisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju ljubavnu romansu sa Markom i priznala da i ona u početku nije bila sigurna da li će njihova veza uspeti.

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Sep 20, 2019 at 6:49am PDT

- Nisam puno polagala nade da će ovo uspeti, ali uspeli smo. Evo prošlo je dva meseca nakon završetka "Zadruge"...  Ovo je njemu prva veza na daljinu, ali uspeli smo - rekla je zgodna starleta.

Njihov odnos često se pominje i u "Zadruzi 3", a njen bivši dečko Vladimir Tomović koristi svaku priliku kako bi je prozvao, a evo Dobrojevićeva reaguje na to.

- Nisam puno upućena, nisam pratila, ali me fanovi i te kako zaspu sa klipovima kad me tamo spominju. Ne bih to komentarisala, sve vezano za tu temu sam rekla u "Zadruzi" i nakon izlaska, to je za mene završena tema - rekla je Stanija.

A post shared by Marko Marković (@mmarkovic94) on Sep 20, 2019 at 8:27am PDT

Što se tiče ponovnog ulaska, Dobrojevićeva je rekla da još uvek ne zna, za sada ne, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.