SVE JE ZVONILO OD URLIKA IZ SOBE BEBE ŽELJKA! Miljani puna usta hrane, a preti i viče na majku kao NA LJUTOG NEPRIJATELJA!

Izvor: Svet, 12.Okt.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE ZVONILO OD URLIKA IZ SOBE BEBE ŽELJKA! Miljani puna usta hrane, a preti i viče na majku kao NA LJUTOG NEPRIJATELJA!

Marija Kulić teško se miri sa činjenicom da je njena ćerka Miljana ponovo u drugom stanju sa dečkom iz rijalitija, Lazarom Čolićem Zolom. Ona ne krije koliko ga ne voli, te da smatra da on nikako nije za njenu ćerku, koja je prvo dete dobila u vezi iz drugog rijalitija, sa Ivanom Marinkovićem.
Nakon brojnih teških trenutaka i drame koja je nastala još kad se saznalo da je Kulićeva ponovo trudna, Zolinog povratka u “Zadrugu”, poligrafa… majka i ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žestoko su se posvađale u apartmanu u kom borave sa bebom Željkom. Snimak svađe kruži društvenim mrežama i izaziva šok, jer je sve zvonilo od dreke, uvreda, ali i pretnji.
Miljana je, naime, prebacila majci da će je nositi na duši ukoliko se bilo šta dogodi njoj i detetu, zbog stresa koji je muči zbog njenih komentara za crnim stolom “Zadruge”, ali i generalno.
“Rekla si kad on bude došao da nećeš da se mešaš”, viknula je Miljana na početku svađe, s punim ustima.
Navodno, pored Zole na njenoj strani su i Vladimir Tomović, Stefan Karić, pa i Pešićeva i smatraju da Marija sa svojim komentarima “prevazilazi sve moguće mere”. Kulićka, pak, nije spuštala loptu, već je “poklapala” ćerku kako je znala i umela.
“Ti ćeš da me nosiš na duši bude li se nešto desilo sa mnom ili detetom”, istakla je Miljana.
“Neće ništa da ti se desi, idi na pregled i pij vitamine”, odgovorila joj je Marija.

“To loše utiče na mene! Svi kažu da si monstrum i da se igraš sa mnom, da se igraš rijalitija sa mnom, namerno. Zola kaže da bi te rado isterao odavde”, istakla je ona.
Kako se navodi, da je Zola sa njegovom majkom u rijalitiju i da ona njegovoj devojci stvara toliki stres, on bi joj pokazao gde je kapija.
“U, boli njega patka za devojku, za tebe“, žustra je bila Marija.
“Ceo svet će te osuditi bude li se meni nešto desilo”, nastavila je Miljana, sumnjajući da će se možda zbog stresa poroditi ranije.
“Samo se ti je*i tamo, pa ćeš da se porodiš! Doktorka ti je rekla da nemaš odnose dok te ona ne pregleda! Eto koliko ti misliš na dete”, ispalila je Marija kao iz topa.
“Samo još jednom nešto prokomentariši, ja ću te udarim ovde. I biću diskvalifikovana. Gađaću te šoljom, udariću te, hoću da budem diskvalifikovana”, začila se na snimku Miljanina pretnja.
“Nije mi dobro zbog tebe“, žalila se ona, ali nije prekidala obrok.
“Sledeći put u lajvu, ću da se tresem zbog tebe, videćeš šta ću ti prirediti”, besnela je Miljana.
svetsvet
The post SVE JE ZVONILO OD URLIKA IZ SOBE BEBE ŽELJKA! Miljani puna usta hrane, a preti i viče na majku kao NA LJUTOG NEPRIJATELJA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.