SVE JE TO NENORMALNO: Lepi Mića PROMENIO mišljenje, sumnja u Davida, SUKOB na pomolu!? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVE JE TO NENORMALNO": Lepi Mića PROMENIO mišljenje, sumnja u Davida, SUKOB na pomolu!? (VIDEO)

Biće žestoko!

Nakon što se pleme kauboja vratilo na ostrvo odbačenih, Lepi Mića je prišao Ani Korać i popričao sa njom o jendoj od najtrubulentnijih tema tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Tokom emisije, David Dragojević je imao emotivno obraćanje njegovoj majci, BIljani Dragojević, pa je Mića želeo da posavetuje zgodnu Ivanjičanku.

- Deca, brakovi, postala si smešna, sele, kakve su to priče, alo! Imaš kod kuće majku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dedu... Majka dobra sa bivšom, on je uvek govorio da ga majka sluša, sad odjednom da ga ne sluša... On ne zna šta se dešava, ne znaš ni ti. Znači, vrati vreme unazad, od kad si ušla, sve razmisli. Sad si ušla u problem, on stati neće...Ti kad si srećna, meni je top. Sve je to abnormalno, njegov brat, njegova majka, sebe si stavila u g*vna. On je svakako bio gubitnik, sad se samo okrenulo kontra. Kapiraš ti neke stvari? Ljuba napada njegovu majku i njega dva meseca unazad, sad ne napada nikoga, to ti pričam. Ja ti kažem, ova priča ti nije trebala u životu, nema priče o brakovima, deci i ostalo. Nema ništa od tih stvari. Doći će dan kada će ti pući film - ispričao je Mića, a onda je počeo Ani da šapuće nešto na uvo.

VRELA I SPRETNA! S*ksi voditeljka Parova šokirala VRATOLOMIJAMA u teretani! Muškarci u TRANSU (VIDEO)

- Mićo, ne mogu ja da upravljam emocijama. Ali šta ona ima da se meša? Moja mama podržava Davida - pravdala se Koraćeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.