SVE JE TO IGRA KULIĆA! SVE JE GLUMA! Nakon priče da joj je POZLILO zbog Miljane, oglasila se Zolina majka

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2022, 23:33

"SVE JE TO IGRA KULIĆA! SVE JE GLUMA!" Nakon priče da joj je POZLILO zbog Miljane, oglasila se Zolina majka

Uzvratila udarac Kulićima!

Nakon spekulacija da je majka Lazara Čolića Zole, Bosiljka Bosa Čolić, završila u bolnici, ona se oglasila i iznela pravu istinu o njenom zdravstvenom stanju.

- Nije istina da mi je pozlilo, to su izmišljotine. Ja sam kod tate u selu, dobro sam. Demantujem sve natpise. - rekla je ona, pa prokomentarisala aktuelna dešavanja u kojima je njen sin akter.

- Sve je to igra Kulića, ono što je Karić rekao na radiju to je sve istina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miljana se pogubila, ni ona ne zna ko je Nenad, to je sve Marijino maslo, ne bi ona tražila poligraf za džabe. Sumnjiv mi je i Bebica do zla Boga. Moje mišljenje je da Lazar spušta loptu, sinoć ga je prozivala da smrdi, a svi smo videli kako ona se*e po imanju. Ona bi se pomirila sa Zolom sutra, samo da on hoće. Ušla je da privuče njegovu pažnju, a Bebica je naseo na priču Kulića, kakav crni biznismen nema od te priče ništa, on nije u vinkli, sad se smeje, sad plače. Primetili su i zadrugari njegove reakcije, sve je gluma, meni više ništa nije jasno.

- Meni nije pozlilo kada je ona ušla, a kamoli sada. Miljana nije dobro, to se zna. Umesto da Marija povede računa o njoj, ona nju kanali. Sve pare drži kod sebe, a Zolu optužuje da je uzimao pare i trošio. Ja im želim sve najbolje ali puno je bezobrazna. Marija onaj dan u studiju priča kolika je velika ljubav Miljane i Bebice, nije ni stigla do Niša, a Miljana već napravila skandal i spopadala Zolu da se pomire. Nije mi jasno to što radi, razumem da će majka stati iza svog deteta, ali ako znaš da nije dobro, nemoj to da radiš. Marija napada Zolu kako ne voli Željka, a ja sam svedok da ga je moj sin čuvao i šetao, slao mi je slike sa njim. Mislim da Miljana još uvek nemam taj osećaj za dete, ne doživljava ga da je njen - izjavila je Bosa.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.