SVE JE TO FOLIRANJE! Katarina Živković BRUTALNO ISKRENA, mnogi će se NALJUTITI zbog ovoga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE TO FOLIRANJE! Katarina Živković BRUTALNO ISKRENA, mnogi će se NALJUTITI zbog ovoga!

Nekima je to veoma bitno!

Katarina Živković se uspešno bavi pevanjem već godinama, a pamtimo je i kao pobednicu rijalitija Farma. Ona danas ne govori previše o svom privatnom životu, kao ni o ljubavnim vezama.

Na svom nastupu u Vrnjačkoj Banji ona je progovorila o svom odnosu prema ljubavi, kao i o običaju da tamo mladi katancima zaključavaju svoju ljubav na "Mostu ljubavi".

- Ja nemam neko mišljenje koje bi devojke volele da čuju vezane za taj "Most >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavi". Po mom mišljenju nešto drugo treba da se zaključa. Emocije, srce, duša, taj ključić i katanac ne znače ništa. Ja kad volim, moje srce je zaključano, ne volim avanture i nešto što kratko traje. Ja sam iskrena, realna i otvorena, kad si takav, prosto nemaš mesta da budeš romantičan. Ja maštam o tome, emotivna sam jako, ali morate biti sigurni i u drugu stranu, da ona isto tako doživljava, a to je retkost. Jako je bitno šta vam se dešava u kući, nego šta je kamera zabeležila, Instagram, mislim da je to sve neko foliranje, a to nije hrana za moju dušu - rekla je Katarina.

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.