SVE JE PREVARA Ovo je POZADINA javnog raskida Dejana Dragojevića - Aleks je samo KOLATERALNA ŠTETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 11:28

"SVE JE PREVARA" Ovo je POZADINA javnog raskida Dejana Dragojevića - Aleks je samo KOLATERALNA ŠTETA!

Isplivalo u javnost!

Javnost ne prestaje da bruji o raskidu, pobednika rijalti programa "Zadruga 5", Dejana Dragojevića i rijaliti učesnice Aleksandre Nikolić, koji se dogodio tokom njenog boravka u "Zadruzi 6".

Kako sada otkriva izvor blizak Dejanu, sve je ovo bila taktika kako bi on obezbedio sebi veliku svotu novca.

- Dejan je svestan da se rijaliti sve vreme vrti oko pomirenja i raskida. Tako je došao na ideju da raskine sa Aleksandrom kako bi zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodatni novac na društvenoj mreži Jutjub od pregleda. Naime, njemu je upravo najgledaniji snimak gde ostavlja javno Aleksandru - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Aleksandra je sve vreme konfuzna i veruje da je ovo sve Dejanova igra. Međutim, vreme će pokazati da je Dejan ipak imao konkretne namere, a to je da Aleksandru ostavi iza sebe. Ona je u svemu tome kolateralna šteta - zaključuje dobro obavešten izvor.

BONUS VIDEO Boža Džouns otkrio SKRIVENE SIGNALE Aleks: Da se ugase kamere, bio bi HAOS

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.