SVE JE NAMEŠTENO! U Zadruzi se oglasila ONA i otkrila PRAVU PRIRODU ODNOSA Lune, Slobe i Kije - DOGOVARAJU SE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE NAMEŠTENO! U Zadruzi se oglasila ONA i otkrila PRAVU PRIRODU ODNOSA Lune, Slobe i Kije - DOGOVARAJU SE (VIDEO)

Velike reči.

Već danima unazad pojedini zadrugari komentarišu nedefinisan odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića, koji su im svojim postupcima dali povoda da posumnjaju da pribegavaju određenim taktikama zarad ostavrivanja svojih ciljeva, o čemu je i ove večeri sa Gordanom Džehverović i Duškom Radonjićem govorila Zorica Marković.

- To je sve namešteno od strane njih dvoje, Lune i Slobe. Nemoguće da su mirni svo troje, mrtvi hladni, nikad mirniji. Niti reaguje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kija, peva po ceo dan, ova ništa, normalno komunicira sa svima... On isto, nikad bolji. Šta vam je, bre, ljudi, moj mozak ne dozvoljava da verujem u ništa drugo - govorila je Zorica, koja je iznela argumente za svoje tvrdnje.

- Oni se pokriju jorganom, pa pričaju, sve gledaju da l' neko gleda... Danas kad smo ručali ona sedne sama i uzme da jede, a pre toga on uzme parče torte, gleda da l' neko od nas gleda, pa joj nudi, kao, domunđavaju se. Ma, idi... A ja, budaletina, sve vidim. Ma, beži bre - negodovala je Zorica, koja se prisetila i nedavnog razgovora Lune Đogani sa majkom Anabelom Atijas.

- Vrlo dobro pamtim - kad je imala razgovor sa majkom, rekla joj je "Ti si čista". Znači, uradi to da budeš bar malo čista, a ti, Slobodane, ti budi čovek. Evo, čovek je - nema frke, ne svađaju se više. Ova mirna, ova mirna... To je nemoguće, šta vam je, bre, ljudi. Posle svega? - iščuđavala se Zorica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.