SVE ISKLJUČIVO PREKO ADVOKATA I SUDA... Oglasila se Nadeždina majka Promenila je broj telefona i...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 22:29

"SVE ISKLJUČIVO PREKO ADVOKATA I SUDA..." Oglasila se Nadeždina majka "Promenila je broj telefona i..."

Bez dlake na jeziku! Uplašena za zdravlje svog deteta!

Čitava pompa se digla kada je Toma Panić prevario svoju nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić sa kojom ima i sina Longa. Toma je uplovio u vezu sa Paulom Hublin, sa kojom je već danima nerazdvojan.

Nadežda je zbog toga završila u bolnici i bila je u jako teškom stanju, a njena majka Slavica Biljić se oglasila za jedan portal povodom nastale situacije.

- Nada i Longo trenutno spavaju. Ja neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarisati "Zadrugu" više, kao ni Nada. Mi "Zadrugu" više ne gledamo. Nada je ugasila Instagram, Fejsbuk, promenila je broj telefona. Ne želi da ima više nikakakv kontak sa "Zadrugom", ne interesuje nas uopšte šta se tamo dešava - rekla je Slavica i dodala:

- Što se tiče Tome i Nadežde, Nada će sve obaviti pravnim putem i isključivo preko advokata i suda.

Slavica je istakla da oni više nemaju koga da gledaju u rijalitiju, ali da će stati uz svoju ćerku šta god ona odluči.

- Ja stojim uz svoje dete, želim da je izvučem iz velikog zdravstvenog problema. Ona je stvarno u ozbiljnom zdravstvenom problemu. Mora da prima insulin, ne može da jede, izgubila je apetit. Preporučeno joj je i ona je sama presekla, ne želi da gleda "Zadrugu", ne interesuje je više. Mi nemamo koga više da gledamo u "Zadruzi" i podržavamo svoje dete. Šta god ona bude odlučila i rešila tako će biti. Ona ne želi više nigde da se oglašava, traži svoj mir, da spasi sebe, da se posveti svom detetu. Sutra, kad prođe korona, da se posveti svom poslu - navela je Biljićka.

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on Apr 13, 2020 at 9:02am PDT

Nadežda je pre nekoliko dana testirana i na koronavirus, a Slavica nam je otkrila da su stigli rezultati i da su pokazali da nema koronu.

- Negativna je, imala je temperaturu, pa smo želeli to da proverimo jer je Valjevo takođe žarište. Sve je u redu, negativna je, hvala Bogu, posvetila se svom detetu - dodala je Slavica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.