SVAKI ROĐENDAN ME UVEK PODSETI NA... Anastasija BLISTA od sreće: Osvanula nikad viđena fotografija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 08:22

"SVAKI ROĐENDAN ME UVEK PODSETI NA..." Anastasija BLISTA od sreće: Osvanula nikad viđena fotografija!

Slavlje u krugu porodice.

Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je proslavila 22. rođendan, a kako je želela da ispoštuje pravila te je žurku organizovala u svom porodičnom domu na Dedinju.

Mlada pevačica ugostila je svoje najbliže koji su se dobro zabavili, a pevalo se i lumpovalo do kasno u noć. Anastasija je tek večeras podelila jednu fotografiju sa rođendanskom tortom, a uz nju napisala poruku zahvalnosti.

Svaki rodjendan me uvek podseti na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono “dete” u meni koje još uvek živi i raduje se malim stvarima. Malo kasnim, ali ovim putem želim da se zahvalim svim mojim prijateljima koji su mi ukrasili ovo veče i napravili ovo iznenadjenje zajedno sa mojom porodicom. Takodje sam zahvalna svim ljudima koji su mi čestitali i poželeli more predivnih želja! Volim vas 🥳❤️🎂2️⃣2️⃣⁉️ #25May

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Jun 1, 2020 at 10:59am PDT

- Svaki rođendan me uvek podseti na ono "dete" u meni koje još uvek živi i raduje se malim stvarima. Malo kasnim, ali ovim putem želim da se zahvalim svim mojim prijateljima koji su mi ukrasili ovo veče i napravili iznenađenje zajedno sa mojoj porodicom. Takođe sam zahvalna na svim ljudima koji su mi čestitali i poželeli more predivnih želja. Volim vas - napisala je Anastasija.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.