SVAĐA SA DEVOJKOM PRETHODILA SAMOUBISTVU? Momir (24) se UPUCAO PIŠTOLJEM, a sad isplivali NOVI DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 15:48

SVAĐA SA DEVOJKOM PRETHODILA SAMOUBISTVU? Momir (24) se UPUCAO PIŠTOLJEM, a sad isplivali NOVI DETALJI

"Kada su mi javili šta se zapravo desilo, nije mi dobro bilo...!"

Vest o smrti mladog pevača iz Crne Gore, učesnika "Zvezda Granda" Momira Lukovca, danas je šokirala i rastužila mnoge.

Njegove kolege takmičari još uvek su u neverici zbog nezvanične informacije da je mladić sebi oduzeo život. Učesnica pomenutog takmičenja, Slađa Zubčević, iz Sarajeva potresena je vešću o smrti mladića koji je rodom iz Banje Luke.

- Bili smo na završnoj audiciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za "Zvezde Granda" zajedno. Znamo se i od pre, sa nekih svirki. Nažalost, tačno je da se ubio, tako sam i ja čula. Šokirana sam, jer mi nije delovao kao osoba koja bi bilo šta uradila sebi. Bio je vedrog duha, pozitivan. Činilo mi se da ga nikakav problem ne može izbaciti iz takta. Barem u tom takmičarskom delu, bio je uporan i jak. Baš me je ovo iznenadilo - kazala je Slađa, prenosi Dnevni Avaz.

Ona je dodala i da je u prvom trenutku pomislila da je Momir preminuo od koronavirusa.

- Kada su mi javili šta se zapravo desilo, nije mi dobro bilo. Apsolutno nije bio takva osoba. Uvek je bio veseo. Na takmičenju, pre snimanja, svi su nekako isprepadani, pod stresom, a on je uvek bio šaljiv i vedrog duha. Bodrio je druge, nije bio pod strahom. Ne znam šta mu se desilo. Verovatno neka krupna stvar, čim je došlo do toga. Jeste mlad, ali je zrelo razmišljao. Tragično je ovo - zaključila je Zubčevićeva.

Kako prenose bosanski mediji, mladić je navodno digao ruku na sebe nakon što se posvađao sa devojkom sa kojom je živeo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.