SVADBA U PAROVIMA - NE SAMO U VILI, IDU U CRKVU Vratila se učesnica iz prošle sezone, donela DIVNE vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVADBA U PAROVIMA - NE SAMO U VILI, IDU U CRKVU Vratila se učesnica iz prošle sezone, donela DIVNE vesti

Neka je sa srećom.

Sinoć je u rijaliti "Parovi" ušla nova-stara učesnica. Nju je na vratima luksuzne zemunske vile dočekao Goran Vujičić Vuja, koji je prethodno izjavio da u takmičenju fali "vrele krvi", te da je ulazak novog lica poželjan.

Međutim, nju nije zanimao Vuja, već njen dečko Milutin Radosavljević Mili kojem je odmah poletela u zagrljaj. U pitanju je Marijana Maja Marković. Prvo što je ona upitala bilo je:

- Gde je moj muž? - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ona, a Mili ju je zagrlio.

Mili se nedavno krstio u pravoslavnoj crkvi kada je za tu priliku napuštao vilu, a kuma mu je tada bila pevačica i voditeljka "Parova" Vesna Vukelić Vendi. Sada će Radosavljević ponovo u pravoslavni hram i to upravo zbog razloga njegovog krštenja - zarad sklapanja braka sa Majom.

Produkcija "Parova" je saopštila da se dogovorila sa verenicima da se svadba obavi i u vili, ali ovoga puta venčanje u "Parovima" neće ličiti ni na jedno prethodno. Svečani čin venčanja Milija i Marijani obaviće se prvo u opštini, pa crkvi, a onda i u rijalitiju, a sve će snimati kamera rijalitija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.