SUZE I OČAJ! Ša se obratio ŽENI - posle ovoga što joj je priredio NEMA NAZAD! Porodica na KLIMAVIM NOGAMA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZE I OČAJ! Ša se obratio ŽENI - posle ovoga što joj je priredio NEMA NAZAD! Porodica na KLIMAVIM NOGAMA?!

Ne može da dođe sebi!

U toku današnjeg gostovanja u radio emisiji "Amnezija", atraktivna zadrugarka Dragana Mitar pričala je o svom odnosu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Ona već neko vreme priča kako joj se Ša približio i da gaji neke simpatije prema njoj, iako je oženjen. Njega je ovo potreslo, te se prisetio svoje žene i požalio zadrugarima.

- Ja kad lažem, sebe kopam. Kada sam video Ivanu, sramota me je svega što sam ženi priredio. Priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam, pokajao sam se - pričao je Ša, pa u daljem razgovoru otkrio:

- Ja sam kriv. Moja porodica je u pitanju. Keva nije dobro, štitna žlezda joj proradila. Ovde su ljudi kontradiktorni. Ona kaže: "Ja ne moram ništa da šapućem, ja sve mogu da kažem", pa što ne kažeš? Jao, sa kim sam se glupirao. Sk*njan sam - pričao je reper Jeleni Krunić dok ga je ona tešila, a kada je videla koliko je njemu teško, ona je otišla da se isplače u garderober.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.