SUZE I BOL: Ovo je sadržaj OPRAŠTAJNOG PISMA koje je Miljana Kulić posvetila Zoli

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 23:16

SUZE I BOL: Ovo je sadržaj OPRAŠTAJNOG PISMA koje je Miljana Kulić posvetila Zoli

Bolne reči...

Pismo koje je Miljana Kulić napisala svom dečku Lazaru Čoliću Zoli, stiglo je i do produkcije, te ga je prenela u celosti gledaocima.

- Zola, ja sam tebe zavolela iz razloga što si ušao u rijaliti kad sam bila labilna jer sam doživela, ono što znaš, od strane Ivana Marinkovića. Mislim da je rijaliti, zatvoren prostor, učinio svoje. Inače napolju te ne bih pogledala, ne osećam ljubav, poštovanje pažnju, ma apsolutno ništa sa tvoje strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad sam sa tobom ja sam pogubljena. Takva uopšte nisam potrebna rijalitiju. Ti i ja smo kao dva izgubljena slučaja. Željka viđaš samo u prolazu - napisala je Miljana.

A post shared by MILJANA & ZOLA ❤ ZADRUGA 4 (@miljana_zola) on Oct 20, 2020 at 9:13pm PDT

-1. Ne osećam ljubav 2. Ne poštuješ moju porodicu 3. Nisi pažljiv 4. Ne brineš o meni 5. Svi su ti bitniji od mene 6. Iskorišćavaš moju emotivnu nestabilnost - napisala je Miljana.

A post shared by MILJANA & ZOLA ❤ ZADRUGA 4 (@miljana_zola) on Sep 25, 2020 at 4:35pm PDT

- Nesrećna sam, nisam ispunjena i ne znam zašto te volim, a povrh svega nemam ništa lepo da kažem o našoj vezi. Dobar si drug i to je to - zaključila je Kulićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.