SUMNJA U NJEGOVA OSEĆANJA ZBOG TEODORE? Sandra spremna da se BORI za Anđelovu ljubav - On se uplašio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 08:06

SUMNJA U NJEGOVA OSEĆANJA ZBOG TEODORE? Sandra spremna da se BORI za Anđelovu ljubav - On se uplašio!

Imao da kaže samo ovo

U toku emisije "Pitanja novinara", pripadnik sedme sile postavio je pitanje Sandri rešić.

- Sandra kako si, vidimo da blistaš - rekao je novinar.

- Jao hvala, super sam - rekla je Sandra.

- Deluje da si u grču zbog Anđela? - upitao je novinar.

- Primarni grč je taj što ne mogu da se opustim, bez obzira koliko je nama lepo, meni ono što se dešavalo pre svega meni daje nemir kako će biti napolju. On ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke svoje strahove koji mene stavljaju u tu poziciju, ali moram da priznam da ja ovde ni u jednom momentu nisam osetila da bi to bilo drugačije napolju. Imam strah da to neće biti tog intenziteta, ali opet kažem da sve to malo više ide i da ja preterujem. Moram da se spustim na zemlju. - rekla je Sandra.

- Nedavno smo imali priliku da vidimo da je Anđelo plakao za Teodorom, rekao je da ima emocije prema njoj, je l te to remeti? - upitao je novinar.

- Pa ne, ona je tada rekao da žali za tim vremenom, ja kontam da to nije tako. Ne verujem da tu ima emocija i to mi ne stvara nesigurnost. Kako god da bude, idemo dalje i borimo se. On se malo uplašio šta će reći napolju, porodica, prijatelji, poslovni partneri - rekla je Sandra.

- Kako komentarišeš to što si njemu uvek druga opcija? - glasilo je pitanje.

- On se uvek vraćao meni, znači ja sam ta - rekla je Sandra.

Nakon toga Anđelo je ustao da prokomentariše sve:

- Obzirom da sam slušao sve, ja imam da kažem da sve što je bilo pre nje su moje pogrešne odluke. Ovde sam poremetio odnose sa prijateljima, ja remetim stvari zbog gluposti, sukobi sa Đedovićem itd - rekao je Anđelo.

- Ja ne želim da se moja prodica oglašava i da komentariše, a verujem da bi im se dopao moj trenutni izbor. Ona je devojka koja je učestvovala u rijalitiju i svi su videli kakva je, ja verujem da bi nas oni podržali. Prerano je da mi komentarišemo - dodao je Anđelo.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.