SULTANU SEDI! Dragana KIPTI od besa, opet prebacila Edu da je NASILNIK  pa dodala: Kune se u decu i laže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 09:30

SULTANU SEDI! Dragana KIPTI od besa, opet prebacila Edu da je NASILNIK pa dodala: "Kune se u decu i laže!"

Drama svaki dan.

U emisiji "Gledanje snimaka" prikazana je žestoka svađa Dragane Mitar i Edisa Fetića u kojoj je Mitrova pričala Edu da joj je upropastio život, kao i da će mnoge stvari izneti kad izađe iz rijalitija. Njih dvoje su se potom svađali i oko toga ko je koga spopadao van rijalitija i ko je želeo vezu. Dragana je pomenula Edu i informativni razgovor.

- Ovaj deo performansa ti je top - rekao je Brendon.

- Sve što sam joj obećao napolju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to sam ispoštovao. Za informativne razgovore, to može da se proveri. Što se tiče mog kriminalnog dosijea, kada obećam nešto, to se ispuni. Ovde je bilo suđenje, ja sam oslobođen zbog nedostatka dokaza i tako uvek budem oslobođen. Dok se ne dokaže da sam kriminalac, nisam - govorio je Edo.

- Dragana je aludirala da si zbog nje priveden - rekao je Milan.

- Nikad nisam privođen na razgovor zbog nje, išao sam zbog sebe, zbog svojih stvari, onih tablica, objasnio sam, ne zbog nje. I sad joj kažem, ako me je nekad prijavila... Iako ovo između Tare i Mateje ne smatram nasiljem, to je bilo 100 puta gore nego što sam ja Dragani uradio - dodao je Fetić.

- Mi slušamo Draganu, pa komentarišemo. Svako ima pravo da ti to natrlja na nos, jer to Dragana priča. Dragana je pomenula ime osobe koja je svedok, rekla je i ime devojke i dečka koji su svedoci za stan, ona to stalno pominje, ja imam sumnju jer Dragana to tvrdi i daje nam argumente. Ja poznajem tu devojku, ne verujem da bi Dragana tek tako pomenula ime - dobacila je Matora.

- Neka kaže Dragana ako me je nekad prijavila - rekao je Edo.

- Sve te stvari što se tiču Eda, ja sam govorila Milanu, on zna sve - govorila je Dragana.

- Jesi li nekad pozvala policiju? - zaurlao je Fetić.

- Ne viči. Sultanu, sedi! Neću da komentarišem, nije ni vreme ni mesto. Ja sam se izlanula bezveze, trudim se ove svađe da ne komentarišem, toliko od mene. Evo, nisi nasilnik. Zadovoljan? Sedi. Neću da odgovorim da li sam zvala policiju. Evo, nisam zvala - odgovorila je Mitrova.

- Evo, slagala sam, ja sam lažov, ja sam najgora. Ti si sultan, pravi sluškinje tamo gde si pravio i ja nikad nisam nogom kročila u Novi Pazar i stalno se hvata za "Zadrugu 2". On je iz revolta zbog Miljkovića i Pavla poslao tortu. Sve ću da dokažem da nisam lagala, on se kune u decu i laže - gorela je Dragana od besa na Edovo prebacivanje zbog stvari koje priča.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.