SUKOB S VRATA! Ljuba i Karađorđe se POČASTILI uvredama: Marš KLOŠARKO - Umukni PLJAČKAŠU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB S VRATA! Ljuba i Karađorđe se POČASTILI uvredama: Marš KLOŠARKO - Umukni PLJAČKAŠU! (VIDEO)

Pale uvrede!

Nova zadrugarka Ljuba Pantović, majka Aleksandre Subotić i bivša žena KarađorđaSubotića, unela je pravu pometnju u Belu kuću svojim ulaskom. Kada ju je ugledala na vratima, njena ćerka je odmah pobegla od nje u spavaću sobu gde je glasno negodovala, a nekoliko trenutaka kasnije došlo je i do prve svađe između Ljube i Karađorđa.

OČIMA PUNIH SUZA... Ljuba OPLELA po Sandri: Dete nije VREĆA KROMPIRA! Moja unuka RASTE u lošim uslovima! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

BES! Zbog ovoga je Sloba STAVIO TAČKU na odnos sa Lunom! A onda otkrio ISTINU o drugim devojkama! Uf!

OGLASIO SE SLOBA! Nakon nervnog sloma usledio BRUTALAN odgovor: AU! Evo šta je REKAO o njenim suzama!

Do sukoba je došlo zbog mesta za spavanje, kada je Ljuba pomerila Karađorđove stvari sa kreveta, što je njega razbesnelo, a onda je izbila galama i rasprava između nekadašnjih supružnika.

- Alo klošarko jedna, ti ćeš da mi određuješ gde ću da spavam?! Marš! - vikao je Karađorđe.

- Pljačkaš Crvenog krsta, je li maco? - rekla je Ljuba.

Ljuba nije delovala kao da su je njegove reči pogodile, ali sudeći po prvom susretu, žestoke svađe između njih nas tek očekuju. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.