SUKOB KADRINIH BAKI U SARAJEVU: Napad na Elvinovu Izabelu! Ne volim te, ne sviđaš mi se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB KADRINIH BAKI U SARAJEVU: Napad na Elvinovu Izabelu! "Ne volim te, ne sviđaš mi se!"

Rat!

Odluka jednog od ovogodišnjih favorita rijaliti programa "Parovi 7", Elvina Kadrića Kadre, da napusti šou, šokirala je njegovu armiju fanova.

Iako se sinoć našao na ubedljivom prvom mestu, a njegova devojka Izabela Alijoski na drugom (zajedno više od 70 odsto glasova), takmičar je izabrao opciju produkcije da napusti šou umesto najniže plasiranog takmičara - Đorđa Tomića, svog prijatelja.

Sa njim je krenula i njegova Bels koju su izbacili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz "Parova" nakon glasanja samih učesnika koji su joj uslišili molbu da je pošalju za draganom. Oni su danas prvu jutarnju kafu popili kod Elvonove bake Safete u Sarajevu, koja ih je podržala tokom takmičenja (tu fotografiju pogledajte na OVOM linku).

Međutim, ne podržava čitava Kadrina porodica njegovu vezu sa Izabelom. Oko toga su se i ranije, a i sada sukobile Elvinove nane - Safketa i Šaha.

Sada se oglasila se i druga nana, Šaha, koja oštro osuđuje unukov izbor partnerke, ali se ne slaže ni sa stavovima Elvinove druge bake:

- Poznato je da se Safeta i ja često sukobimo. Za razliku od nje, ja ne podržavam Izabelu. Ne volim osobe koje podilaze! Meni se ne sviđa Izabelino ponašanje, što naskače na Elvina! Nikad se ne zna, možda ću vremenom promeniti mišljenje - rekla je ona.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.