STVARAŠ SUMNJU JER NE GOVORIŠ JAVNO O KIJI, a ona je rekla da si bila sa SLOBOM Evo kako se Koraćeva odbranila

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020, 01:33

"STVARAŠ SUMNJU JER NE GOVORIŠ JAVNO O KIJI, a ona je rekla da si bila sa SLOBOM" Evo kako se Koraćeva odbranila

Ne želi da komentariše.

Večeras u emisiji "Narod pita" gosti su bivši učesnici "Zadruge 3", Ana Korać, David Dragojević i Lepi Mića.

Voditelj Milan je pitao Miću kako vidi vezu Ane i Davida, a onda su se oni osvrnuli i na njihova prijateljstva.

- Davida sam upoznao kad je imao emociju prema Aleksandri. On je taj koji voli, on brani. Ana je previše hladna, ona ne pokazuje. Ona je mene ubedila prošle godine za Novu Godinu. Ona je sad hladna, to nju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne interesuje. Ana pravi grešku jer misli da može da me ubedi u neke stvari. Ana Davida izuzetno poštuje, ona nema snagu da njemu najavi rastanak. Vi ste prošle godine imali neprijatelje, pa ste se borili. Ti si sva svoja prijateljstva iz rijalitija, sva su se pogasila. Nikad nisi javno rekla za Kiju Kockar i tu priču. Ti stvaraš sumnju. Ona je izjavljivala da si bila sa Slobom, a da ti je davala pare - govorio je Mića.

- Prošle godine su svi bili protiv mene, posle Zadruge sam ušla u mirnu luku sa njim. Ja sam zaljubljena u njega kao prvog dana. Moje emocije se nisu ugasile. Naravno da ga poštujem. Ne živiš ti sa nama da vidiš kako ja njemu pokazujem ljubav. U mnoge osobe sam se razočarala, od većine sam se distancirala. Da me pljulju iza leđa, pa piju kafe sa mnom, to mi ne treba. Ja sam sa 90% zadrugara u dobrim odnosima. Ja sam sve na tu temu rekla, i ispričala sam. Bajate priče me ne zanimaju. Mene ta priča ne zanima i ta osoba(Kija). Šta sam imala ja sam rekla, ona je govorila da se ja bavim nekim poslovima, ja to neću da komentarišem - rekla je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OVAKO JE BILO NA ROĐENDANU MALOG ŽELJKA KULIĆA! Mališan veseo, sve šljašti, a Miljana pokazala VIŠAK KILOGRAMA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.